"Moğolistan Madencilik Sektörü Tanıtım Toplantısı" gerçekleşti

Türkiye ve Moğolistan arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye-Moğolistan İş Konseyi’nin, iki taraflı ilişkileri canlı tutmak, Moğolistan’da iş yapmak isteyen Türk firmalarına ilk kaynaktan bilgi sağlamak amacıyla Moğolistan’dan gelen heyetler ile tanıtım toplantıları organizasyonu çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) düzenlediği, Moğolistan’da madencilik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Erdenes Mongol LLC firması Yönetim Kurulu Başkanı Gungaa Bayasgalan, CEO Purev Gankhuu ve Moğolistan Ankara Büyükelçisi Bold Ravdan’ın yanı sıra sektör temsilcilerinin katılımlarıyla 1 Şubat 2019 Cuma günü İstanbul’da River Plaza’da “Moğolistan Madencilik Sektörü Tanıtım Toplantısı” gerçekleşti. Toplantıda Moğolistan’dan gelen heyet üyelerinin faaliyetleri hakkında bilgi verildi, maden sektörüyle ilgili Türkiye iş çevrelerinin ilgisini çeken toplantı iş ve yatırım olanaklarını anlatılması ve karşılıklı olarak soruların cevaplanmasından sonra toplantı sona erdi. Toplantıya Derneğimiz temsilcileri katılım gösterdi.

Toplantıda gerçekleştirilen sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.