YBK olma hazırlıkları devam ediyor

Derneğimizin, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile yaptığı ön sözleşme kapsamında Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu (YBK) olma çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye Madenciler Derneği – Mesleki Sınav Merkezi (TMD – MSM) olarak ismi belirlenen kuruluşumuzda kullanacağımız yazılımın eğitimi tamamlandı.

VİDCO A.Ş. firması tarafından hazırlanan yazılımı YBK’da görev alacak personel ile sınavlarda görev alacak değerlendirici, karar verici ve oluşturulan komitelerin üyeleri kullanabilecekler. Yazılım, sınav başvurusundan, belge vermeye kadar tüm aşamalarda kullanılacak, MYK ile entegre çalışan yazılım MYK’da yapılan herhangi bir uygulama değişikliğinde güncellenecektir.

Sınav başvuruları henüz yapım aşaması devam eden www.tmd-msm.com adresinden yapılacak ve sınav tarihleri, yeri, saati bu internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

VİDCO Yazılım firmasından Aydan TAŞLIÇUKUR’un verdiği eğitim Dernek binamızda yapıldı. Eğitime Yönetim Kurulu Üyelerimiz Dr. Sabri Altınoluk, Dr. Y. Suha NİZAMOĞLU, Danışmanımız Y. Hakan Coşkun, Dernek çalışanlarımız Evren ALTIN, Şirvan AVCI, Hamza AYDIN katıldı.