Güldal Şeyda ÇAĞLAYAN

Maden Yük. Müh.

Oda Sicil No. 2917

1980 Yılında İ.T.Ü -MMF Maden Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra, 1982 Yılında İ.T.Ü Maden Fakültesi Cevher Hazırlama Ana Bilim Dalı Lisans Üstü Eğitim programını başarıyla bitirerek yüksek mühendis unvanını aldı.  1994- 2002 Yılları arasında İTÜ Maden Fakültesi Cevher Hazırlama Ana Bilim Dalında doktora programına tez aşamasına değin devam etti.

1982 Yılından bu yana özel sektör madencilik firmalarında görev yapmakta olup, halen Türk Maadin Şirketi A.Ş. ve İntermetal Madencilik ve Tic. A.Ş. Şirketlerinde Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir.

2003-2006 ve 2012 -2013 Yılları arasında 3 dönem İMİB – İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.

Ulusal ve uluslararası sektörel organizasyonlarda çalışmalarını sürdürmekte olan G. Şeyda Çağlayan halen; Uluslararası Krom Geliştirme Derneği (ICDA), Krom-Der (Türkiye Krom Üreticileri Derneği), T. Madenciler Derneği, İTÜ Maden Fakültesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyelikleri ve İSO -  İstanbul Sanayi Odası 1. Grup Meslek Komitesi Başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Güldal Şeyda ÇAĞLAYAN